Dobro došli u Herberi

Vaš prvi izbor kvalitetnih prirodnih proizvoda namenjenih očuvanju i unapređenju zdravlja.

Naša misija je da proizvodima vrhunskog kvaliteta, kombinujući najbolje sastojke koje priroda može da ponudi, nauku, tradiciju i tehnologiju, poboljšamo zdravlje i kvalitet života svakog korisnika naših proizvoda.

Privredno društvo Herberi d.o.o osnovano je sa ciljem da učini dostupnim proizvode visokog kvaliteta, nastale pažljivim odabirom prirodnih sastojaka uz primenu tradicionalinih receptura i najzahtevnijih standarda tokom proizvodnog procesa.

S posebnom pažnjom pristupamo odabiru partnera iz Srbije i regiona. Gradimo dugoročne partnerske odnose samo sa pouzdanim partnerima koji su u mogućnosti da ispune najzahtevnije svetske standarde tehnologije i proizvodnje garantujući visok kvalitet i bezbednost.

Naši proizvodi, u ovom momentu, dostupni su na tržištu Republike Srbije, Crne Gore i Bosne Hercegovine.

U razvoj svakog našeg proizvoda uložili smo svu snagu, energiju i znanja, ali i ogromne količine ljubavi, posvećenosti i nade da ćemo pomoći u rešavanju neke Vaše zdravstvene tegobe.

Mi smatramo da zdravlje svakog pojedinca i društva u celini samo zajedno možemo učiniti boljim i zato Vas pozivamo da budeti slobodni da nam se obartite bilo pitanjem, sugestijom, predlogom…

Budite nam zdravi,
Vaš Herberi

Srbija

Bosna i Hercegovina

Crna Gora

Severna Makedonija