skip to Main Content
Prirodni proizvodi namenjeni očuvanju i unapređenju zdravlja
Besplatna poštarina na više kupljenih proizvoda.
Ja sam to narucio za majku i baku ali i ja povremeno koristim. Stvarno smo zadovoljni. Mama nije mogla da stane na nogu bez štake. Sad hoda bez nje. Funkiconise normalno.
Dugo sam putovala, radila kao taksista i repranjaca mi je bas stradala. Ja utruju namazem i nemam vise boli. Bas sam zadovoljna. 
Bolovi su se smanjili.u toku noci i u toku dana. U hodu. Lakse se krecem.A tek prvu kutiju koristim, Nije proslo ni mesec dana. Posle petog dana koriscnenja sam pocela da osecam olaksanje.
Ovo je jedan od boljih preparata. Jedan od boljih kako se kod mene pokazalo.
Narucujem vec treci put. Sasvim sam zadovoljna. Prija mi.
Poručujem već treci put za supruga i sestru. Prezadovoljni smo, dosta nam pomaže. Zadovoljni smo efektom preparata.
Prezadovoljna sam preparatom, imala sam problem sa kolenom, nisam mogla da čučne. Sad mogu da čučnem i baš sam zadovoljna.
Prezadovoljna sam. Mnogo mi je pomoglo u uklanjanju bolova, naročito noću, mirnije spavam. Mažem ramena, zglobove na rukama i nogama, mažem kolena.
Vec par meseci koristim artrofix. Mama i ja. Ja imam problem sa kolenima, stepenicu su mi bile problem, i kako sam krenula da mazem, posle 10-ak dana su prestali bolovi. Potrosila sam prvu kutiju i posle nekog perioda su bolovi ponovo krenuli. Pocela sam da mazem ponovo bez prestanka, i od tada nemam vise bolova. Meni je ova krema fenomenalna. Moj kolega je mazao kukove, on je odusevljen. Mi smo bas prezadovoljni. Mazem svaki dan, meni je zaista posle 20 dana prestao bol u kolenima skroz.
Back To Top