ISKUSTVA

Prezadovoljna sam Kalorikom, nikako nisam uspevala da skinem ni 0,5 kg, a sa Kalorikom sam uspela i plus regulisala metabolizam. I bas mi je drago da sam nasla nesto sto mi odgovara. Meni je pomoglo.
Mira Gradašević,
64 godine, Bijeljina
Zadovoljna sam, ne bole me vise noge, sredila sam pritisak. A skinula sam cak 7 kilograma. Meni su kaloriko tablete stvarno pomogle i porucujem ponovo.
Elvira Imširović,
48 godina, Novi Grad
Skinuo sam 10-ak kilograma vec, trebalo bi mi jos 5-6 kilograma do idealne tezine. Sada porucujem za svoje prijatelje jer je meni dosta pomoglo.
Omazic Damir,
36 godina, Tuzla
Ja sam to narucio za majku i baku ali i ja povremeno koristim. Stvarno smo zadovoljni. Mama nije mogla da stane na nogu bez štake. Sad hoda bez nje. Funkiconise normalno.
Vladan Ranković,
39 godina, Petrovac na Mlavi
Dugo sam putovala, radila kao taksista i repranjaca mi je bas stradala. Ja utruju namazem i nemam vise boli. Bas sam zadovoljna.
Ivanka Sartori,
83 godina, Badovinci
Bolovi su se smanjili.u toku noci i u toku dana. U hodu. Lakse se krecem.A tek prvu kutiju koristim, Nije proslo ni mesec dana. Posle petog dana koriscnenja sam pocela da osecam olaksanje.
Svetlana Petrovic,
Beograd, 75 godina
Ovo je jedan od boljih preparata. Jedan od boljih kako se kod mene pokazalo.
Mića Pantelić,
79 godina Šabac
Narucujem vec treci put. Sasvim sam zadovoljna. Prija mi.
Olivera Veljanovic,
Beograd
Poručujem već treci put za supruga i sestru. Prezadovoljni smo, dosta nam pomaže. Zadovoljni smo efektom preparata.
Neziha Novalić,
44 godine, Novi Pazar
Prezadovoljna sam preparatom, imala sam problem sa kolenom, nisam mogla da čučne. Sad mogu da čučnem i baš sam zadovoljna.
Aleksandra Erceg,
52 godine, Novi Sad
Prezadovoljna sam. Mnogo mi je pomoglo u uklanjanju bolova, naročito noću, mirnije spavam. Mažem ramena, zglobove na rukama i nogama, mažem kolena.
Gordana Stamenković,
78 godina
Vec par meseci koristim artrofix. Mama i ja. Ja imam problem sa kolenima, stepenicu su mi bile problem, i kako sam krenula da mazem, posle 10-ak dana su prestali bolovi. Potrosila sam prvu kutiju i posle nekog perioda su bolovi ponovo krenuli. Pocela sam da mazem ponovo bez prestanka, i od tada nemam vise bolova. Meni je ova krema fenomenalna. Moj kolega je mazao kukove, on je odusevljen. Mi smo bas prezadovoljni. Mazem svaki dan, meni je zaista posle 20 dana prestao bol u kolenima skroz.
Dragica Mastelic,
Beograd