Za sve narudžbine sa teritorije Republike Srbije, isporuka se vrši putem kurirske službe do vaših vrata.

Rokovi dostave

Nakon što završite porudbžinu, dobijate potvrdu naručenih proizvoda na e-mail adresu koju ste ostavili za kontakt.

Porudbžine koje se pošalju do 13h radnim danima (što ne uključuje vikend, kao ni praznike), spremaju se i šalju istog dana, te se isporuka može očekivati u roku od 1 do 3 radna dana. Ukoliko se porudbžina napravi nakon 13h, podaci se obrađuju sutradan, kada se i šalju. Ukoliko se porudbžina formira u četvrtak posle 13h, petak, subotu ili nedelju, ista se šalje u ponedeljak ili utorak.

Preuzimanje pošiljke

Nakon vaše porudžbine, a pre dolaska kurira na adresu dostave, kurir će vas kontaktirati i obavestiti o danu i vremenu planirane isporuke vašeg paketa. Ukoliko niste u mogućnosti lično da preuzmete pošiljku, možete kuriru javiti ko će u vaše ime preuzeti pošiljku.

Pošiljke se isporučuju na adresu dostave u periodu između 8 i 16h, te je neophodno da u tom periodu na navedenoj adresi za dostavu bude osoba koja će preuzeti pošiljku.

Ukoliko je pošiljka vidno oštećena, odbijte prijem i o tome nas odmah obavestite teleonom ili e-mailom.

Troškovi transporta

Cena dostave za porudbžine preko 5000 dinara je besplatna. Za porudbžine manje od navedenog iznosa, troškovi transporta se naplaćuju u dinarima.

Prikazana cena transporta se može promeniti ukoliko je došlo do promene cena kod kurirske službe. Cenu dostave možete proveriti klikom ovde

Dostava na kućnu adresu se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.