NAJČEŠĆA PITANJA

Naručivanje proizvoda možete za izvršite na sledeće načine:

  1. Tako što ćete ispuniti formu sa svojim podacima (Ime i prezime, broj telefona) za određeni proizvod.
    Prvi slobodan operator će Vas pozvati i potvrditi Vašu porudžbinu.
  2. Pozivanjem na broj podrške.
  3. Slanjem zahteva na mail [email protected].

Sve potvrđene porudžbine radnim danom do 14h biće poslane istog dana,  i već narednog radnog dana možete očekivate isporuku na Vašu adresu. 

Porudžbine potvrđene u petak do 14h biće na isporuci u ponedeljak naredne nedelje. Porudžbine potvrđene posle petka 14h pa do 14h u ponedeljak, biće poslane u ponedeljak. Isporuku možete očekivati od utorka na Vašu adresu, za te pošiljke. 

Poštarinu uveke plaćate Vi (primalac), u iznosu od 350rsd. Osim kada poručite dva i više proizvoda (Erektron, Artroactiv, tri i više proizvoda), u tom slučaju MI (pošiljalac) plaćamo poštarinu.

Ukoliko Vam je kurir prilikom predaje paketa naplatio poštarinu, a rečeno Vam je da ne treba da plaćate istu, prilikom potvđivanja porudžbine. Kontaktirajte nas što pre, na broj  podrške u zavisnosti iz koje zemlje dolazite..

Na raspolaganju imate sledeći načina plaćanja:

  1. Uplata na račun (uplatnica, e-banking, m-banking)
  2. Plaćanje pouzećem (plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke)

Ako želite da naručite artikal preko call centra potrebno je da sačekate da vam se javi  prvi slobodan operater. Ukoliko ne želite da čekate, kontaktirati će Vas prvi slobodan operater.

Radno vreme našeg Call centra i podrške je: Ponedeljak – nedelje 09:20h.

Narudžbinu možete napraviti kao pravno lice. 

Ako pravite narudžbinu pozivanjem naše podrške-call centra, potrebno je da operateru naglasite da želite da napravite narudžbinu kao pravno lice i da mu ostavite naziv firme, matični broj i PIB.

Proizvod možete poslati kao poklon. Takva narudžbina se plaća avansno (uplata na račun). Podrška-call centar će Vam dati sve potrebne detalje i upustva za takav vid kupovine. Ako ne želite da vaša draga osoba dobije i račun uz pošiljku, ovo treba da naglasite operateru prilikom ostavlajanja podataka za dostavu. Takođe navedite adresu gde je potrebno račun dostaviti.

Da, troškove vraćanja proizvoda snosite Vi, osim u slučajevima kada ste dobili oštećen ili pogrešan proizvod.

Proizvod možete vratiti na adresu koja će Vam biti dostavljena prilikom podnošenja zahteva za povrat. Povrat proizvoda možete izvršiti u sopstvenoj organizaciji ili uz pomoć našeg operatera koji će kreirati nalog za preuzimanje.

Ukoliko ste se predomislili i želite da vratite proizvod koji Vam je stigao, to možete učiniti u roku od 14 dana od trenutka prijema pošiljke. Proizvod koji se vraća mora biti u originalnoj ambalaži I bez vidljivih tragova korišćenja sa svom pratećom dokumentacijom. Informaciju o adresi na koju možete vratiti artikal možete dobiti na sledeće načine:

  1. Pozivom naše call centra
  2. Slanjem e-mail poruke sa zahtevom za povrat artikla na [email protected].

Troškove vraćanja proizvoda snosite Vi.