Premium sigurnosni pojas za trudnoću

3450 RSD

6900 RSD

Boja: crna

Često se kupuju zajedno

Ukupna cena:

7275 RSD

14550 RSD

Najbolji sigurnosni pojas za trudnice. Štiti vaš fetus u saobraćajnoj nesreći

Ima dovoljno stvari o kojima treba brinuti u trudnoći, ali zahvaljujući ovom pojasu vožnja ne mora biti jedna od njih. Ovaj sigurnosni pojas za trudnice skida pritisak sa vašeg stomaka i preusmjerava ga na vaša bedra osiguravajući da vaš fetus ostane siguran i daje vam mir.

Vrhunski podešavač sigurnosnog pojasa za trudnice čini da pojas leži preko bedara, umesto preko stomaka, što uzrokuje veliku neprijatnost.

Ovaj sigurnosni pojas za trudnoću je takođe odličan za svaku od vas mama nakon carskog reza (ili bilo koga ko je nakon operacije abdomena) koji se nasmrt boji da vozi danima ili nedeljama nakon operacije.

Da biste ugradili kuku za pojas za bebe, koristite traku za pričvršćivanje oko jastuka sedišta. Remen će ići skroz okolo i iako se lako postavlja, preporučuje se da kupite više pojaseva ako često menjate sedište u kojem se nalazite.

Karakteristike:

Podešavanje pojasa za trudnoću koje je odobrio lekar čini pojas preko bedara , umesto preko stomaka, što uzrokuje mnogo neprijatnosti za stomak koji raste. Omogućava trudnici da se fokusira na vožnju, kao i da je trudnoj putnici udobnije i sigurnije.

Toliko je jednostavan za ugradnju da trudnicama nije potrebno dodatno vreme da se otkače i ponovo vežu svaki put kada uđu ili izađu iz automobila. Stoga je praktičniji za svakodnevnu upotrebu. Nećete morati da savijate glavu da biste proverili da li ste pričvršćeni.

Dizajniran je za upotrebu od strane žena od 3 meseca trudnoće do trenutka kada se beba rodi.

Većina sličnih proizvoda može imati presvlaku/jastuk preko jastuka sedišta, tako da može sprečiti pravilan rad grejanja sedišta ili ventilacije sjedišta. Premium sigurnosni pojas za trudnoću ne utiče na funkcionalnost grejanja ili ventilacije sedišta .

PS:  Ako često menjate sedišta/automobile (npr. s vozača na suvozača, ili posedujete 2 ili više automobila) preporučujemo da kupite 2, tako da ne morate da ih pomerate.

Imate pitanje?

Pronađite odgovore u informacijama o proizvodu, pitanjima i odgovorima, recenzijama

Recenzije kupaca

4.8

4.8/5

41 recenzija

5 zvezdica
92%
4 zvezdice
22%
3 zvezdice
10%
2 zvezdice
5%
1 zvezdica
2%

Ova stranica nije deo Facebook web stranice ili Facebook Inc. Dodatno. FACEBOOK NE podržava ovu stranicu je zaštitni znak FACEBOOK, Inc.
Odricanje od odgovornosti: Rezultati su subjektivni i mogu se razlikovati od osobe do osobe